Referenties

 

Trouw de Verdieping

trouw de verdieping Van december 2012 tot en met februari 2013 liep ik stage bij dagblad Trouw de Verdieping. Eind 2012 won deze krant de ‘European Newspaper of the Year 2012 Award’ een mooi instapmoment dus. De twaalf stageweken werden in twee delen gedeeld. De eerste zes weken werkte ik op de redactie Verslaggeving. Ik heb veel mogen schrijven en kunnen publiceren voor de binnenlandpagina’s onder leiding van de huidig hoofdredacteur Cees van der Laan, toenmalig chef van de redactie Verslaggeving’. De tweede helft van mijn stage mocht ik lopen op de redactie Religie en Filosofie.  onder leiding van Monic Slingerland en Emiel Hakkenes schreef ik meerdere grote verhalen voor deze redactie.

Mijn stage bij Trouw heb ik als zeer leerzaam ervaren en had deze voor geen goud willen missen. Het was een lang ‘kijkje in de keuken’. Een fijne redactie en een goede werkplek met opbouwende kritieken waar ik veel aan had.

AD Groene Hart

AD Groene Hart Van juni tot en met augustus 2012 liep ik stage bij het AD Groene Hart. Deze regionale krant is opgedeeld in de drie edities Alphen, Woerden en Gouda. De stage was ontzettend leerzaam, met veel dank aan Anne Kompagnie en Sanne van der Kolk voor hun begeleiding daarbij. Nog altijd werk ik op de redactie van het AD Groene Hart als freelance journalist.

Meer referenties

Gijs-Kool-button