Tekstschrijver

journalist Gijs Kool-U kunt niet wachten om het nieuws van uw bedrijfsvernieuwing, afgeronde project, of uw ‘unique selling point’ aan iedereen te vertellen? Of u heeft eigenlijk geen idee waarmee u uw bezoekers van de website moet trakteren? Staart u urenlang naar de Facebookpagina van uw bedrijf zonder enige inspiratie voor een update? U realiseert uzelf dat u eigenlijk zelf geen tekstschrijver bent? En de mensen maar vragen waar de teksten blijven.
Of ligt u er wakker van over hoe u überhaupt bezoek krijgt op uw site? Trek de haren niet uit uw hoofd, maar bel mij even op. Of app me. Dat kan natuurlijk ook.

Actief
Want als u er moeite mee heeft om  uw verhaal, uw gedachten en woorden goed op papier te krijgen, dan kom ik graag langs.  Laat mij u helpen om uw nieuws kernachtig, duidelijk en goed leesbaar te vertellen. Dit in een goede, actieve en niets aan de verbeelding overlatende tekst voor uw website, nieuwsbrief, interne mailing, persbericht of Twitter/Facebook/Instagram bericht.
Dat is wat ik doe: helder, duidelijk en snel. Moeite met de juiste woorden vinden? Laat mij u interviewen!

Brainstormen
Wilt u zoveel mogelijk ‘clicks’  op uw website maar u heeft geen idee met welke verhalen, updates of blogs u dit moet doen? Laten we met een kop koffie en de voeten op het bureau eens flink brainstormen! Er zijn genoeg verhalen, laat mij u maar helpen om ze te vertellen. Met mijn journalistieke ervaring lukt het om creatief te denken, in oplossingen te denken en vooral niet los te laten tot het eindresultaat goed is. En als we uw verhaal vertellen doen we het zoals Google dat het liefst heeft. Actief, duidelijk en helemaal des SEO’s.

Doelgericht
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Graag ga ik als tekstschrijver met journalistieke ervaring doelgericht, snel en met plezier voor u aan de slag. Als freelance journalist en tekstschrijver schrijf ik uw teksten, maar denk ik uiteraard ook graag met u mee bij het zoeken van de juiste fotograaf of designer van uw nieuwsbrief of website.

Gijs-Kool-button